Oud-leerlingen

Onze school ziet elk jaar met pijn in het hart, maar toch ook enigszins vervuld van trots een lichting oud-leerlingen vertrekken. Af en toe komen we hen nog eens tegen of vangen we hier en daar op hoe het met hen gaat en telkens zijn we blij te mogen vernemen dat velen van hen het uitstekend doen tijdens verdere studies of bij de start van hun loopbaan.

 

We willen het echter ook graag van hen zelf horen en daarom organiseert onze school elk jaar een oud-leerlingenavond. Deze gaat steeds door op de laatste vrijdag van november in de turnzaal van de school. Van 20.00 tot 00.00 zijn alle oud-leerlingen dan welkom om nog eens een babbeltje te slaan met elkaar of met enkele van hun ex-leerkrachten. Het is al jaren een succesvolle avond! De leerlingen die 5 of 20 jaar afgestudeerd zijn, leggen we die avond bovendien extra in de watten. Zij worden per brief of mail uitgenodigd om al een uurtje vroeger te komen en in de lerarenkamer te genieten van een hapje en een borreltje!


Houd je ons als oud-leerling graag op de hoogte van je diploma of studieresultaten? Aarzel dan niet om een mailtje te sturen naar Sophie Nysmans