Boeken bestellen volgend schooljaar 

Ons boekenbeleid kent vanaf volgend schooljaar een andere werking. De boekenverkoop loopt niet langer via de school, maar je zal als leerling of ouder de werkboeken zelf online moeten bestellen bij Studieshop. Hiervoor kan je vanaf 26 juni terecht op de website van onze boekenleverancier.  • Kies de juiste school (Sint-Claracollege) en de juiste klas (gekozen richting) voor volgend schooljaar.


  • Log in of maak je account met het e-mailadres van de ouder(s). Indien je wilt bestellen voor meerdere kinderen kan dat met dezelfde account.


  • Geef de naam en geboortedatum van de leerling in.


  • Check jouw boekenlijst en klik op 'toevoegen'. Scrol op de pagina met het schoolgerief naar beneden en druk op volgende.


  • Ga verder naar de betaling.


De boeken worden rechtstreeks naar uw thuisadres gestuurd en moeten niet meer op school afgehaald worden! Wil je zeker zijn van je boekenpakket op 1 september? Bestel dan voor 15 juli.

Voor vragen over het bestellen kan je terecht bij de klantendienst van Studieshop:Voor vragen over de boekenlijsten kan je terecht bij kathy.dejong@sintclara.kobart.be. 

Het secretariaat is bereikbaar tijdens de grote vakantie (tot en met 7 juli en vanaf 16 augustus):
-op weekdagen van 9.00u tot 16.30u