Master/Bachelor elektriciteit

VACATURE LEERKRACHT ELEKTRICITEIT/STEM (bachelor/master) 

Het Sint-Claracollege in Arendonk is een secundaire school met een breed onderwijsaanbod (doorstroom – dubbel – arbeidsmarktgericht). Dagelijks lopen hier meer dan 1000 leerlingen school. Wij bieden P!T-tig (positief – inspirerend – toekomstgericht) onderwijs aan en stomen onze leerlingen zo klaar voor het hoger onderwijs of de arbeidsmarkt. Vanaf 1 september 2023 zijn wij op zoek naar een voltijdse leerkracht elektriciteit/STEM. De opdracht loopt tot einde schooljaar en zal bij positieve evaluatie verlengd worden.  


OPDRACHT 

Het grootste deel van je lesopdracht situeert zich in de derde graad elektrotechnieken (automatisatie, realisatie en -installatietechnieken, labo…) Het betreft een mix van theorie- en praktijkuren. Ook stage- en GIP-begeleiding behoren hiertoe. 

Een kleiner deel van je lesopdracht gaat naar STEM tweede en derde graad. Het team STEM-leerkrachten (wiskunde, IT, natuurwetenschappen) is op zoek naar een technisch profiel om bestaande en nieuwe projecten op vlak van engineering/technisch ontwerp mee te ondersteunen. In overleg kunnen ook andere vakken toegevoegd worden. 


PROFIEL 

  • je bent bij voorkeur een bachelor elektrotechniek, energietechnologie of secundair onderwijs elektriciteit of een master in de industriële wetenschappen (elektrotechniek), ingenieurswetenschappen (elektrotechniek) of bent hieraan gelijkgesteld door ervaring. 
  • je hebt een diploma pedagogische bekwaamheid of bent bereid om dit te behalen. 
  • je hebt een hart voor jongeren en zet in op verbinding. 
  • je bent een teamplayer die met vakcollega’s materiaal ontwikkelt en deelt. 
  • je bent een initiatiefnemer en geboren leider die als vakcoördinator de richting elektrotechnieken aanstuurt. 
  • je bent sociaal, begripvol, geduldig en stressbestendig. 


HOE SOLLICITEREN? 

Stuur je cv en sollicitatiebrief zo snel mogelijk per e-mail naar griet.wens@sintclara.kobart.be. Alle vacatures worden discreet behandeld.